Make your own free website on Tripod.com

Pieter beroofd van scooter

Op maandagavond 18 juni j.l. is Pieter beroofd van zijn scooter op de Gounodlaan. Pieter was op weg naar de rest van Team Bizet Racing, maar nog voordat hij aankwam bij de rest is hij beroofd van zijn scooter. Pieter is een stuk achtervolgd door een rode Kymco met twee getinte (jonge)mannen. De Kymco kwam in de Gounodlaan langs hem rijden, de jongens drukten een pistool in Pieter's zij. Zij dwongen hem te stoppen, daarna is Pieter nog een keer in het gezicht geslagen met de gun, en nog een aantal keer op zijn hoofd. Pieter is daarna naar de rest van TBR gerend, wij zijn toen meteen met scooters er achteraan gegaan. We hebben de jongens gezien in de flat op de beethovenlaan, in de Sibeliusstraat, op het Verdiplein en rond het park bij de basisschool "De Sleutel". De politie is ook op zoek geweest met een aantal busjes, auto's en een motor.

Dezelfde avond hebben dezelfde jongens nog een keer geprobeerd iemand z'n scooter te kunnen jatten. Dat was op de Lage Witschiebaan. Maar dit was niet gelukt.

Hoe de Runner eigenlijk eruit hoort te zien is te zien op de foto hieronder. Bovendien staat er een foto van een Kymco. Een aantal opvallende kenmerken van Pieter's Runner zijn:
Kapot dashboardglaasje
Gilera logo in de voorkap ontbreekt
Demper van terugloper (uitlaat) ontbreekt
In de Buddyseat hoort een luchthoorn (metaal blok, zilver) te liggen